19 april: Turnéstarten närmar sig

Turnéstarten närmar sig. 1 maj. En klassisk dag att demonstrera på. I år kommer deltagarna i 1:a maj-tåget i Norrköping att kunna träffa på Djurens Rätt. Vi kommer att finnas på plats både inne och utanför Folkets park. Och kanske bidra till att bredda rättviseperspektivet ytterligare för de som deltar i demonstrationen, vem vet?

Djurens Rätts årliga riksstämma startar samma dag, i samma stad. Galet sammanträffande, eller hur? =)
Läs mer om detta arrangemang på www.djurensratt.se.

Bor du i Norrköping och vill hjälpa till? Hör av dig till Djurens Rätt Norrköping, [email protected], eller gå in på vår turnésida och anmäl dig som volontär. Roligt ska det bli!

2 april: Hulingen - here we come!

Vi är just nu inne i period där vi har massor av saker att göra. Djurens Rätts riksstämma i Norrköping är inte ens en månad bort. Kick off-helgen för turnén är om sju veckor. Seriöst, var tar all tid vägen? Men samtidigt faller bitarna på plats i ett rasande tempo. Och igår fick vi ett litet förhandsbesked om att vi kommer att kunna finnas på plats på Hultsfredsfestivalen igen. Kändes skitbra!

Så den 12-13-14 juni hittar du oss på festivalområdet invid sjön Hulingen. Läs mer om Hultsfredsfestivalen på www.rockparty.se.