2 augusti: Buller å bång, långkalsong!

- Men om man inte äter djuren, då blir det ju alldeles för många av dem. Och var ska de ta vägen?
En ung kille luftar en inte ovanlig fundering framme vid vårt infotält. Hans flickvän, som står bredvid honom, tar orden ur munnen på mig.
- Men om man inte föder upp djuren, då finns de inte. Djurindustrin kommer att märka om människor väljer bort animalier och då också minska produktionen av djur i djufabrikerna.

Klockrent. Efterfrågan och tillgång. Tillgång och efterfrågan. Alla kan vi dra vårt strå till stacken och genom att inte köpa djurprodukter snabbar vi på arbetet för djurens frigörelse. Tjejen är redan medlem, men hennes argument övertygar pojkvännen som efter en stund blir medlem han också. Toppen!

Bandet Los Fastidios spelade igår. Sångaren Enrico flashade sin stiliga "vegan"-tee. De snackade om djurrätt på scenen och alla skrek "animal liberation" i kör. En skön glädjekänsla spred sig i vårt lilla team då! Hoppas att alla i publiken fortsätter att ropa detta efter festivalen (bildligt talat åtminstone!).


image102

Trots att Augustibuller inte är Sveriges största festival sett till besökarantalet är de som är här väldigt intresserade av djurrättstanken och många vill kolla in våra coola t-shirts. Vi är fullt upptagna av att prata om Djurens Rätt och de idéer som vi jobbar för.

Nu har solen besämt sig för att titta fram, så bättre kan det inte bli!

I Lindesberg för djuren,
Kristofer Sofroniou
Turnécoach
Djurens Rätt

Kommentarer
Postat av: Mattias Luks

Ang Los Fastidos så tycks deras engelska begränsa sig till vegan-fokus.
http://www.na.se/artikel.asp?intID=1197200

2007-08-04 @ 11:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback