23 augusti: estate-ricette vegetariane? Prego.

Karlstad är staden som kryllar av cyklister och Italienare. Åtminstone idag. Dessutom har det kryllat av djurrättsintresserade infödingar. "Hej, jag vill bli Djurfadder. Nu." Molto bene! Välkommen till Djurens Rätt, och här får du en t-shirt som tack. I tältet har vi varit flera stycken och turats om med att dela ut sommarrecept, medlemstidningar och flyers. Jag, Anahita, Karlstad lokalavdelnings Johan och Kai, samt en snabbvisiterande djurrättsaktivist från London. Ian är aktiv i London Vegans, har bara varit i Sverige i två veckor men kan redan svenska imponerande bra! Vilken kille. Det har varit grymt kul att ha honom med i dagens team, för att utbyta erfarenheter och idéer, och för att han är en solstråle. Så mycket internationalitet i Karlstad idag!


image156
Anahita, Ian, jag och Johan i tältet.


image155
Trottoarprataren i ett vimmel av turister.


image157
Ursäkta om jag stör när du pratar, men varsågod, ta en folder.


image158
Fina gubbar i Karlstads sensommarsol.


image159
Sommarens roligaste man som bjöd på ett mycket trevligt samtal.

Efter en lång dag med beundransvärda insatser och imponerande uthålligheter från aktivisterna i gänget gick Anahita och jag för att hylla italienarnas matlagningskonster och mätta våra egna magar. Helnöjda med dagen (och med årets snyggaste fickparkering med turnébussen) sitter vi nu hemma hos Per och pustar ut. Vi måste samla kraft för imorgon - då vi ska ta Åmål med storm. Klockan 8.00, i ottan, är vi på plats på stadens torg. Kom gärna dit och joina oss!

TACK Per, för att vi har fått sova hos dig hela veckan. Det har varit sjukt värt, som Anahita skulle ha sagt.
Och Karlstadavdelningen - tack för ert mottagande idag. Hoppas att det inte var sista gången vi jobbade ihop. Ni är bra!

Sommarturnén börjar röra sig mor sitt slut. Men än är det lite kvar. Håll ut, det kommer mer! Än finns chansen kvar att möta oss. Gör slag i saken och möt upp oss! Kolla in det här:

24 aug  Åmål
25-27 aug  Jokkmokks höstmarknad
28 aug  Halmstad *nytt datum*
29 aug  Helsingborg *nytt datum*

Arrivederci!
Hilda-Maria Sandgren
Turnécoach
Djurens Rätt
[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback