5 augusti: Augustibuller -07 avklarat

Nu är 2007 års upplaga av Augustibuller över. Väl hemma känner jag att festivalen har varit väldigt lyckad för Djurens Rätts del. En stor del av besökarna är veganer, vegetarianer och djurrättsintresserade och vi har haft många bra diskussioner. Vårt team som består av Mårten, Ille och mig (Kristofer) har hållit infotältet öppet från 11-hugget på morgonen till 24-snåret på natten. Minst 1 000 av festivalens 6 000 besökare har fått våra vegetariska sommarrecept (finns att kika på i PDF-format här).

Många ville ha våra tröjor med djurrättsbudskap. Bland annat Emil som på plats blev Djurfadder (=medlem och gåvogivare via autogrio) och fick en t-shirt som tack. Han har varit djurvän väldigt länge, berättade han. Det gör mig glad att möta människor som är engagerade och vet om att deras vardagliga handlingar spelar roll för djuren och därför slutar att lägga andra individers kroppsdelar i kundkorgen när de shoppar käk.



image103
Djurvännen Emil visar stolt upp sin nya t-shirt.

 


image104
Mårten affischerar två stora väggar intill scenen så att besökarna möttes av av budskapet även när de kollade in sina favvoband. Kolla in coola Mårten när han affischerar - med stängda ögon!

Nu förbereder vi oss för Uppsala Reggaefestival och hoppas att det bli lika lyckat. Om du är där, kom in och prata med oss. Ses!

 

Kristofer Sofroniou
Turnécoach

Djurens Rätt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback