7 augusti: Varberg är så himla fint!

Varberg är en trevlig sommarstad vid kusten, så det är ju liksom självfallet att Djurens Rätts sommarturné skulle stanna till där! Vid Brunnsparken, mitt i staden, stod vi. Solen sken och Anahita och Hans kvittrade. Eller åtminstone jobbade på alldeles beundransvärt bra. Redan innan vi fått upp tältet och stod vid bilen för att packa ur kom en kille fram. En liten pojke satt uppe på hans axlar och de tyckte det var en bra grej att vi var där. De kom förbi igen när vi var lite mer redo och snackade djurrätt.

En annan liten kille släpade fram hela sin familj så att de allihop fick en liten föreläsning om djurrätt. Han tyckte att elefanten på juniortidningen Rädda Djuren var så himla fin. Och att alla djur är himla fina, sa han.

Det är ju sant. Och Varberg är också så himla fint, så vi återvände hemåt glada i sinnet men med en begynnande förkylning i halsen (som slog ut i full blom på kvällen, vilket gjorde att vi fick skjuta upp de inbokade besöken i Halmstad och Helsingborg dagarna därpå, vi ses där den 28 respektive 29 augusti i stället!).

Tack Hans och Anahita för att ni är sådana klippor!

Hilda-Maria Sandgren
Turnécoach
Djurens Rätt

Kommentarer
Postat av: Shanti

Namaste !
om djurensrätt vill få mer vegetarianer i sverige så borde de pratar mer om vegetarianims enligt de österländska filosofierna.

2007-08-13 @ 17:48:22
URL: http://haribol.webblogg.se
Postat av: Peter Nilsson

Fantastiskt bra! Nu får jag hemlängtan...

2007-08-14 @ 09:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback