14 juli: Ett regndränkt Orust

Helgens besök på Taubespelen på Orust regnade bort precis när vi ställde oss i kön till färjan. När vi kom fram till platsen för festligheterna insåg vi att det regnade för mycket för att vi skulle kunna ha ett info-bord där, med tanke på att vi inte kunde sätta upp vårt tält till skydd mot vädrets makter.


I stället bestämde vi oss för att dela ut Grön Glad Sommar i alla brevlådor vi hittade, och till människor vi mötte. I början gick det fint då brevlådorna oftast satt på rad. När vi kom fram till det lilla samhället Ellös försökte vi hitta några vanliga hyreshus men det visade sig lättare sagt än gjort. Men tack vare ett bra teamwork (effektiv måste man vara om inte regnet ska dränka dig) fick vi ut receptfoldrar till många Orustbor och när solen tittade fram var vi tillbaka på Hisingen där vi stannade i Norra Kärra och senare även i Storås. En bra dag att ge de boende där lite nyttig samhällsinformation och goda recept!


/ Hans Gustavsson

Kommentarer
Postat av: Evert Vegotaube

Det hade varit så coolt om ni hade varit på Taubespelen! Jag menar, hänga på samma festival som Så Peter Harrysson. Evert Taube-konvent, tjugotusen scouter, Roskilde-lera och punkfestivaler. Djurens Rätt verkar inte backa för nåt! :-)

2007-07-17 @ 12:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback