27 juli: Krokstrandsfestivalen, andra dagen

Vita ballonger med Djurens Rätt-logon flyger runt i vinden, barnen har Rädda Djuren-tidningen i handen och de vuxna går runt med våra kassar innehållande foldrar och medlemstidningen.

Ett helt gäng av de vi pratade med igår har kommit tillbaka för att bli Djurfadder. Inte Djurfader. Eller Djurfoder. I skrivande stund sitter jag och tittar på Anahita som hoppar runt inuti Hönrietta, maskothönan, medan hon ger barn ballonger och Rädda Djuren (som är medlemstidningen för den yngre generationen). Bredvid står Christoffer och ger barnens föräldrar och andra förbipasserande foldern "Hjälp oss hjälpa djuren". Benny står i tältet och samtalar med intresserade om djurrätt. Det ser fint ut.

Festivalen är sådär lagom stor så att det känns som om man känner igen alla besökare och hälsar på dem allihop ena stunden, men andra stunden står man med vädjandelistorna på armen och pratar med ett gäng som inte gått förbi tältet tidigare. En hel del kommer fram och säger att de sett oss i Lysekil, eller i Uddevalla eller på Hultsfred. Det är i situationer som dessa det visar sig hur bra sommarturnén är! Coolt änna.

Snart börjar Äkta Kärlek spela, en alldeles förträfflig hiphop-duo som sjunger om viktiga ämnen. Du vet väl att du kan få deras platta om du blir Djurfadder via vår hemsida? Klicka dig bara vidare hit. Att bli Djurfadder är ett av de lätt bästa grejerna du kan göra om du vill hjälpa djuren, och stödja vårt arbete för ett samhälle utan djurförtryck. Just do it.

En annan bra grej man kan göra är att beställa vårt sommarpaket, som innehåller ett gäng foldrar man kan dela ut till vänner, grannar och arbetskompisar. Så lite kan göra så himla mycket. Ett litet steg för dig - ett stort steg för djuren. Vad kan jag mer använda för härliga klyschor? Många flygblad små blir snart en... väldans massa flygblad.

Hilda-Maria Sandgren
Turnécoach
Djurens Rätt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback