6 Juli: Gyttjebad och djurrätt i Danmark

Regnmolnen har visat sig, men av någon ogrundlig anledning behagat att ej blöta ner Roskilde ännu mer. Och ja, det behövs verkligen inte mer vatten hær. Detta är den blötaste Roskildefestivalen i historien (t o m värre än 1991) med 70 mm regn hittills. Ca 30 mm till beræknas komma...

För Djurens Rätts arbete här på festivalen är regnet inte till någon fördel. Men många vågar sig ändå ut från sitt blöta tält och in i vårt hyfsat torra. Här skriver folk från många olika nationer på våra protestlistor, tar för sig av både danskt och svenskt djurrättsmaterial, sätter sig ner i en av våra mjuka soffor och diskuterar plågsamma djurförsök och andra viktiga frågor som rör djurförtryck.

 

Andra verkar uppskatta de stora möjligheterna till gyttjebehandling och badar och t o m cyklar (!) i de leriga sjöar som har bildats lite här och var. Problemet är bara att de dessutom tycker om att krama andra för att dela med sig av ler-glädjen. Tack... men nej tack.

Trots väder och vind har vi självklart dessutom fått tillökning i Djurens Rätt-skaran och våra t-shirtar syns lite överallt på leriga festivalare!

 

// Piff o Puff a k a Linnéa och Stella


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback