6 juli: Kanondagarna fortsätter - fantastiskt team i Örebro!

Dagen i Örebro började på bästa tänkbara sätt: Med ett uppstartsmöte! Under våren och försommaren hade vi fått kontakt med fler och fler Örebroare som vill bli aktiva för djuren, och när turnén anlände till Örebro tog vi tillfället i akt och träffades allihop. Och vilket möte det blev! Inte mindre än nio personer blev det som kom till mysiga Franz Böcker och Café på Näbbtorgsgatan, fulla av idéer, kreativitet och energi och väldigt sugna på att starta en lokalorganisation.

image37
Kristofer instruerar teamet om turnérutinerna.

Tiden rusade iväg, och snart var det dags att i samlad tropp gå vidare till Våghustorget och slå upp infotältet.
Vad snabbt det gick när vi var så många! Och hur väl teamet fungerade - trots att de flesta hade träffats för första gången för ett par timmar sedan!

Inom kort var Kornelia ute igen och delade ut ballonger till barnen, det pågick djurrättsdiskussioner i alla vädersträck och listan över Örebroare som vill bli aktiva för djuren växte ännu mer!

image38
Kornelia delar ut ballonger och kramar till barnen.

Dagen var så lyckad att när vi hade packat ihop och körde tillbaka mot kansliet i Älvsjö igen var vi tvugna att nypa varandra för att försäkra oss om att det inte var en dröm. Och det dröjer nog inte länge förrän vi är tillbaka - utan att avslöja för mycket kan vi säga att det kommer att hända mycket i Örebro framöver - det vill vi inte missa!

På återseende, Örebro!

Sofia Leander och Kristofer Sofroniou
Djurens Rätts turnéteam öst

Kommentarer
Postat av: Leena

Tack för att ni kom! Gårdagen var verkligen ett lyft måste jag säga! Nya djurrättsvänner. Nya medlemmar. Diskussioner. Barnens glädje när de träffade Cordelia. Alla idéer om vad vi kan göra.
Hade ni inte kommit hade detta kanske inte skapats.
Hurra för sommarturné och tack Sofia och Kristofer för ert tålamod med alla miljoner frågor.
Och hallå Örebroare.....

2007-07-08 @ 15:41:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback