7 juli: Med röda gummistövlar och gröna sommarrecept på gatufestens sista dag

Så kom regnet även till Sundsvalls gatufest och lördagen blev en sjöblöt dag med regnbyxor och röda gummistövlar. Hönrietta höll sig mest inne i tältet för att inte bli blöt om fjäderdräkten. Hon har vinkat till storögda barn som pekat och släpat med mamma och pappa till tältet. Hon har vinkat också till en och annan tonårstjej som vinkat tillbaka och fotograferat sig med vår Hönrietta. Tuffa killar däremot, de gör tummen upp och high five.
 
image40
Hönrietta delar ut Rädda Djuren.

Under dessa tre dagar har det strålande och hårt arbetande teamet, som bestått av Sandra, Anna och Anna-Lena från Sundsvalls lokalavdelning, delat ut runt 800 gröna sommarrecept som låter kycklingarna leva och samlat in ett stort antal namnunderskrifter samt samtalat med en mängd människor från hela landet. Vi har fått många positiva kommentarer och tillrop som "Ni gör ett så bra jobb!" och "Bra att ni finns!" Precis detta skulle jag också vilja säga till Sundsvalls lokalavdelning och det superteam som byggde tält, bytte skift på sommarjobbet, lånade ut sin bostad, blåste ballonger, samtalade, samtalade, samtalade och gjorde ett jättejobb för djuren under gatufesten! Ni gör ett så bra jobb!

image41
Anna, ordförande i Sundsvalls lokalavdelning, delar ut gröna sommarrecept.


Bland det roligaste under dessa tre dagar har varit alla de gamla medlemmar och styrelseledamöter som kommit fram och pratat en stund eller berättat om gamla tider. Sundsvalls lokalavdelning fyller tjugofem år i år och kommer, tack vare de många nya medlemmar som under gatufesten anmält sitt intresse att bli aktiva, att kunna fira många födelsedagar framöver! Hur vi ska fira tjugofemårsjubileumet är inte bestämt men säkert är att mötena på gatufesten gav oss massor av inspiration och lust att arbeta vidare!

Du som bor i Sundsvall, kom med oss du också och sprid budskapet över Västernorrland under de kommande tjugofem åren!

image39
Anna-Lena från Sundsvalls 25-årsjubilerande lokalavdelning.


Till er alla från oss alla i Sundsvall:
de bästa turnéhälsningar!
Camilla Björkbom
Kampanjcoach
Djurens Rätt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback