15 juni: Slö fredag på Hultsfred

Fredagen på Hultsfredsfestivalen verkar vara dagen då folk slöar i sina tält efter torsdagen, och samlar kraft inför lördagen. Färre besökare vid tältet vilket vi skickliga djurensrättare vände till större fokus och ännu mer kvalitet i bemötandet av de som kom fram. :-)

Signum för dagen är alla de samtal som inletts med personer som är väldigt skeptiska till tanken om att djur har rättigheter och som efter sisådär en kvart- tjugo minuter nickade medhållande till våra argument, och till slut lämnade platsen med nya tankar. Detta var något som hela teamet upplevde som dagens stora behållning. Dessutom träffade vi flera stycken som ville bli aktiva medlemmar!

Mycket fokus under festivalen läggs på vädjandelistan Satsa mer på djurfri forskning och på att få fler prenumeranter till vårt e-nyhetsbrev. Idag skrev närmare 600 personer under vår uppmaning till regeringen. Det kan du också göra, klicka här.

Dagens roligaste:
Ewa, en tjej som kom förbi, lärde oss hur man gör plånböcker av sojamjölksförpackningar. Vi fick t o m en liten ritning! Den kommer inom kort att presenteras på en blogg nära dig. Tack för det, Ewa!

image7


Tältet!

image8

Vi träffade en tjej som blev medlem under förra årets festival! Iförd sin numera ett år gamla Djurens Rätt-tröja fick hon snällt posera jämte Benny och skylten.

image9

Bli Djurfadder och få en t-shirt, du med!

Hilda-Maria Sandgren
Turnécoach
[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback