2 juni: Mysigt i Majorna

image3
Grönt gräs, fina ballonger, juniortidningen Rädda Djuren, veganska sommarrecept - allt inramat av landshövdingehus!

Det var med en något rynkad panna morgonvädret studerades denna lördag. Men regnet upphörde bara några timmar innan Majorna Ring of Music skulle dra igång. Solen jobbade på bra och gräset torkade förvånansvärt snabbt. Premiärdags för turnéteam väst och det var en och annan grej som inte visade sig vara nedpackat i turnélådorna. "Hammare" och "gaffatejp" finns nu med på listan över saker som alltid ska finnas till hands.

Majorna Ring of Music är en endagsfestival i stadsdelen Majorna, Göteborg. Lokala band och dansare underhöll hela dagen och på plats fanns också ett par föreningar från området. Och Djurens Rätt finns i Majorna. Ett par hundra medlemma bor i stadsdelen, inklusive undertecknad! Så mer lokal anknytning än så här blir det inte för min egen del förrän 25 juli (Nyfiken? Sommarens turnéschema hittar du här).

Sådana här arrangemang är bland de roligaste att besöka. Människor är glada, musiken blir aldrig tråkig och kaffet kostar sex kronor. Mysigt som bara den! Sommarens djurrättssuccé kommer utan tvivel bli receptfoldern Grön Glad Sommar (finns som PDF-fil här). Tack vare ett bra jobb av Carin, Christoffer och Tina kunde mer än trehundra personer vandra denna dag hemåt med ett gäng nya, fräscha vegorecept!

På måndag är det dags igen. Vi ses i Torslanda!

Benny Andersson
Kampanjchef
[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback