6 juni: Stekt hjärna?

Stekt hjärna? Tack så mycket. Varsågod. Hett var ledordet denna röda dag. Alingsås och Lerum besöktes i en följd. Då det var helgdag betydde det stormarknadsdag för många av människorna i Alingsås och Lerum. Och där det är många människor, där är också vi med många bra idéer om hur vi kan hjälpa djuren.

En hel dag i solen på en parkeringsplats av svart asfalt var kanske inte arbetsplatsen vi drömde om när vi var yngre. Men fastän ens hjärna långsamt stektes innanför kepsbandet, så sjönk inte moralen. Det var ju faktiskt just moralen som drev upp oss ur sängarna i morse och fick oss att bli receptlangare. För hetast idag var Grön Glad Sommar-foldern. Skitbra respons så här långt. Du som jobbar för Mamma Scan och läser det här, jag hoppas för din egen skull att du redan har börjat pensionsspara. För fett med deg blir det inte i framtiden i djurdödarbranschen.

Ett dussin, minst, var de förbipasserande som sa "nej tack" för att sedan vända om och komma tillbaka för att säga "förresten, jag ångrade mig, det där ser supergott ut". Helt rätt.

Mattias, en av teamkamraterna för dagen, spanade in ett ungt par som stod vid stormarknadens grönsaksdisk med receptfoldern uppvikt. Helt rätt.

Att djurrätt också är hett, det förstod vi av samtalet med de två kvinnor/tjejer som vill engagera sig som aktiva inom Djurens Rätt. Helt rätt.

image5
Kerstin (till höger) blev aktiv i Djurens Rätt ett par decennier innan Dorna (till vänster) ens var född. Det hindrade dem inte från att vara percis lika koola idag.

Dagens team - Tina, Sara, Anna, Mattias, Dorna och Kerstin - gjorde ett kanonarbete. Namn på listor, cash i insamlingsbössan och tusentals foldrar utdelade till lika många händer och hushåll. Helt rätt.

Imorrn Kungälv. Helt rätt.
(Göteborgs Kex, här kommer vi!)

Benny Andersson
Kampanjchef
[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback