Benny, det fattas en vägg till vårt tält!

Idag började vi här uppe i norr förbereda oss för att dra igång sommarturnén på allvar på onsdag i Gällivare. Det innebar att vi byggde upp det stora turnétältet i Camillas lilla radhusträdgård och på en stor del av gatan utanför, till grannarnas beskådande och frustrerade blickar. Dock verkade folk väldigt intresserade för de tittade väldigt mycket på oss (å andra sidan kanske det hade både sina randiga skäl och rutiga orsaker...) så vi funderade ett tag på att sätta igång med vårt informationstält där och då. Dessutom upptäckte Camilla att det fattas en vägg till tältet, som för övrigt verkar vara uppbyggt av aluminium och kardborrband. Helt allvarligt! Nästan hela tältet sätts ihop med kardborrband!

Så imorron återstår bara att packa in de 240 kilona infomaterial i den etanoldrivna Saaben och fara iväg mot Lule och senare Gällivare, där allt börjar på allvar. Dock ska det bli intressant att se hur tätt det är mellan etanolmackarna på sträckan Luleå - Kiruna...

Turnéteamet för Djurens Rätt region norr utmanar dessutom de andra turnéteamen (särskilt kampanjchef Benny och turnéteam väst) i en tävling i tälthantering. Detta skall ske vid lämligt tillfälle då några (minst två) ur varje turnéteam är samlade samt till övriga aktivas beskådan, självklart för att dessa ska kunna bekräfta att team norr vinner överlägset. Djurens Rätts höstkonferens i Kalmar 10-11 november kanske kan vara lämpligt tillfälle! :-)

Aja! Nu ska jag gå och sova för att ladda för att åka 27 mil till Luleå imorron! Ha det bra!

Djurrättsliga hälsningar,
Björn Eriksson
Kontaktperson Sandviken
[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback