Lite fick ni allt vänta...

...men det är det ju lätt värt när man får se sådana här fina bilder! Bildfest från Way out west, varsågoda!

Foto: Charlotta Andersson

Fullt ös i djurrättstältet
Såhär såg det ut mest hela tiden. Full fart utan uppehåll.

Aldrig mer fisk på min tallrik!
Det är härligt med människor som är öppna och beredda att ta till sig information. Efter att vi hade pratat om kycklingindustrin ett tag frågade den här killen hur det var med fiskarna egentligen. Vi berättade. Och vi var alla överens om att fisk inte är så gott längre när man känner till hur de har plågats. Han bytte genast t-shirt. Vill du också få en ny, snygg tröja med en uppmaning om att lämna fiskarna ifred? Ta en titt i Djurens Rätts webbshop!

Lisa samlar namn
Lisa samlar namn mot plågsamma djurförsök. Vi pratade med intresserade besökare långt in på kvällarna. Här har vi tänt lamporna för kvällen, men det är ännu många timmar härliga djurrättssamtal kvar.

Förändra världen, det är så lätt när alla hjälps åt!
Jodå. Det går att förändra världen. Att beställa ett sommarkampanjpaket och dela ut är en bra början!

Kakfest, mums!
Vad händer här tro? Alla mumsar på något, vad kan det vara... Ah, det är kakor såklart! Flera kilo djurvänliga kakor gick åt i ett nafs under kakfesten. Way out west-besökarna gillade kakor. De gillade också Djurens Rätt. Såhär många nya medlemmar har vi faktiskt aldrig fått på en och samma gång. Bli medlem du också!

Way out west var fint. Riktigt fint. Ses igen nästa år!

Kommentarer
Postat av: emelie

hej jag vill bara säga att det var synd att ni inte hade er gamka vanliga mat på malmöfestivalen i år. Den där grejen ni hade förra och förrförra året med typ quornbitar eller nåt och grönsaker i bröd var så himla gott!!!

2008-08-22 @ 21:00:38
URL: http://gsystrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback