10 juli: Sjukt skön sommartorsdag i Stadsparken

Torsdagar betyder folkfest i Borås, åtminstone på sommaren. Musikuppträdanden och långöppet i butikerna lockar fram en hel stad till dans, fest - och djurrätt. Djurens Rätt passar ju naturligtvis på att vara i stan när stan är ute och rör på sig. Och vilken respons vi fick! Vi hann inte ens packa upp innan vi fick vår första nya medlem, och sedan flöt det på i samma stil hela dagen. Stundtals var det riktigt mycket att göra. Många djurrättare från Borås slöt upp för att hjälpa till, även deras vänner hjälpte till som t.ex. spontana gatumusikanter och receptutdelare. Det är häftigt att se hur djurrätt engagerar, ibland blir man alldeles överväldigad av det enorma intresse som finns. Det är bara en tidsfråga innan det bildas en lokalavdelning i Borås, tills dess kan alla som är intresserade eller nyfikna höra av sig till vår kontaktperson Alex, så får ni veta allt om vad som är på gång i stan och hur ni kan vara med!

Djurrättssamtal i Borås
Det var fullt ös i djurrättstältet i Stadsparken. Många var nyfikna på vårt arbete, och ville vara med och hjälpa till.

Kvällen bjöd på oerhört många djurrättssamtal, det var inte lugnt en sekund. Väldigt många boråsare tyckte att det här med djurfadder var en himla bra idé, och vi fick många nya medlemmar. Är du inte djurfadder än? Klicka här, så får du veta mer om hur du kan stödja Djurens Rätts arbete för djuren!

Rävmond (alias Martin) var extremt poppis hos såväl 3-åringar som 13-åringar, kanske ännu mer hos de senare. Det blev många rävkramar och många ballonger. 1200 veganska grillrecept lämnade våra lådor och hamnade i boråsarnas händer, påsar och väskor.

Jessica blåser ballonger
Många ballonger blev det! Jessica visade sig vara en hejare på ballongblåsning.

Nästa torsdag är det återigen fest i Borås, men då är sommarturnén i Mölnlycke. Till nästa år kommer vi definitivt att se till att göra varje sommartorsdag i Borås till en djurrättstorsdag. Hör av dig om du vill vara med!

Grillrecept delas ut i massor!
Alla blir glada över att träffa oss! Får man inte en ballong får man grillrecept, får man inte grillrecept har man i stället fått syn på en jätteräv bakom tältet!

Kommentarer
Postat av: Henke

Så attans bananigt att man missade den här sommartorsdagen pga att man jobbade givetvis hela den tid ni befann er på plats..



Sånt e livet.. får ta igen det nästa år!



2008-08-10 @ 23:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback