Sommarturnén so far

Vi är redan en bra bit in i juli, halva sommaren har gått men sommarturnén slår inte av på takten. I stället lägger vi i en ännu högre växel (finns det?) och fortsätter göra den här sommaren till den bästa djurrättssommaren någonsin. Ju fler turnéstopp vi gör, desto mer peppade blir vi! Och hur kan man inte bli det, med så otroligt många positiva möten och samtal? Varje dag, varje timme vi är ute gör vi skillnad. Det är så otroligt häftigt att se hur vi kan nå ut till de vi möter, person till person, och faktiskt få människor att tänka om och tänka mer kring hur vi behandlar våra medvarelser. Många många tusen djurvänliga receptfoldrar har delats ut av våra underbara volontärer. Recepten är oerhört populära. Det är ett väldigt positivt och enkelt sätt att sprida kunskap kring djurindustrin och vad man kan göra i stället för att fortsätta stödja den.

Sommarturnén innebär alltså fantastiska möten och mycket nytta för djuren. Men den innebär också mycket arbete. Det är mycket planering och organisation, och en hel del kånkande på bruna lådor och plastbackar. Idag bjuder vi på en bakom-kulisserna-bild från kontoret i Göteborg, där turnétältet står på tork efter helgens sommaroväder i Ätran.

tält på tork
Djurens Rätts kontor liknar inte riktigt andra kontor. Vanliga kontor brukar till exempel inte ha tält och tältväggar uppställda på tork på varje kvadratcentimeter ledig golvyta. Ja, den yta då som inte redan täcks av alla lådor och högar med djurrättsmaterial, foldrar, tidningar, rapporter, flygblad, böcker, affischer, ballonger, djurdräkter, banderoller, t-shirts... Vi har förresten ett bilsäte på kontoret också, under en av tältdukarna på bilden. Det fick inte plats i turnébussen för alla foldrar, tidningar, rapporter, flygblad, böcker, affischer... ja ni fattar.

Imorgon bär det av igen, ny stad, nya recept, nya besökare, nya tag, nya steg framåt för djuren. Har du inte träffat oss än? Ta en titt i turnéschemat och kika på vart vi åker härnäst! Kanske är det just till din stad. Vill du hjälpa till? Hör av dig bums så ser vi till att även du blir delaktig i denna otroliga resa som sommarturnén är. För egen del har det varit full fart i 110% (eller 150 faktiskt, om man ska vara petig) sedan sommaren började, men jag kan ändå inte sluta förundras över hur häftigt det vi gör egentligen är. Var med du också!

För alla djur, överallt, hela tiden
Anna Hallin
Turnécoach team väst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback