14 juni: Regnigt i Skyttorp

Tidig morgon och vi är på väg till sommarmarknaden i Skyttorp. Under bilfärden undrar vi hur den här lördagen skall bli när regnet bara öser ner och det är endast tolv grader varmt. Efter ett par mil är vi framme i Skyttorp och regnet har inte minskat utan snarare ökat. Till vår glädje och tröst vet vi dock att vi slipper stå ute i regnet med vårt infobord, då vi kvällen innan hade fått besked om att arrangören reserverat en återbudsplats för vår räkning inomhus.


Väl framme är det bara att försöka komma så nära ingången som möjligt för att kunna tömma bilen på kortast möjliga tid och slippa få allt dränkt samtidigtsom vi tycker synd om alla de utställare som inte har haft samma tur som oss att få plats inomhus.


Tyvärr blev väl inte marknaden det arrangörerna hade hoppats på. Alla utomhusaktiviteter, bl a sång och musik, fick ställas in pga det tråkiga vädret och det beräknade besökarantalet på cirka 1500-2000 personer blev nu endast ca 300. Vi är dock nöjda för knappast någon av besökarna gick från marknaden utan att ha fått med sig något av vårt infomaterial och dessutom fick vi tid att prata och diskutera med en massa trevliga människor och mötte dessutom en och annan medlem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback