18 juni: Turnéteam på väg - tuppen sover fortfarande sött

Det var ett gäng glada och pigga teammedlemmar som satte av mot Lidköping denna tidiga onsdagmorgon. Det är många som vill få plats på torghandeln i Lidköping, så det gäller att vara där tidigt! Även besökarna var morgonpigga, det fanns en hel del folk på plats redan klockan sju. Vi hade en fin plats mitt på torget, med blomsterförsäljande grannar och bra sikt. Den blå Djurens Rätt-flaggan fladdrade i den friska vinden, och syntes över hela torget.

Lidköpingsborna var, liksom Skövdeborna, oerhört intresserade av Djurens Rätt. Vi träffade många som redan var medlemmar, och flera nyfikna blivande medlemmar. Ett par besökare anlände till tältet med skeptiska ansiktsuttryck, men efter att ha pratat med våra duktiga teammedlemmar kunde de gå därifrån med en mycket mer sympatisk inställning till djurrätt. När de väl får prata med oss upptäcker många att de tycker precis som vi, de har bara inte vetat om det innan.

Zandra delar ut midsommarrecept i Lidköping
Zandra förser glada besökare med midsommarrecept. De yngre i skaran spanar efter Rävmond.

Nya Lidköpings-Tidningen dök upp med reporter och fotograf. De var mycket nyfikna på Djurens Rätt, både i yrket och som privatpersoner. Artikeln blev jättefin, och du kan läsa den här.

Anahita förbereder ballonger
Anahita förbereder ballonger för utdelning. Det var lite svårt att få dem att sitta kvar i tidningsstället, vinden försåg samtliga av våra grannar med djurrättsballonger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback