19 juni: Gröna grillrecept tar över Jönköping

Regnet låg i luften denna dag före midsommarafton. Teamet, idag hela 8 personer, hade fått tillstånd att stå på gågatan i Jönköping, vid en specificerad korsning. Efter att vi hittat en bra plats och slagit upp tältet, insåg vi vad vi hade för grannar. Framför oss låg McDonalds, bakom oss en skinnaffär! Glatt tejpade vi upp våra snygga affischer med budskapen ”Djur är inte mat” och ”Djur är inte kläder”.

Frida pratar djurrätt i Jönköping
Frida pratar djurrätt med en intresserad besökare. Om han fick med sig en ballong hem eller inte förtäljer inte historien.

Det var bra fart på stan den här dagen, mycket folk trots det hotande regnet. Redan innan vi hade hunnit packa upp kom det fram en dam som ville bli medlem. Och så rullade det på hela dagen. Många intresserade besökare vid tältet, och många glada tack för våra utdelade receptfoldrar.

Full fart i Jönköping
Björn och Emil berättar om vårt arbete för djuren. Teamet hade trots sin storlek idag fullt upp hela tiden. Sysslolös gick man icke - Jönköpingsborna var många och intresserade.

Lisa delar ut recept
Lisa förser Jönköpingsbor med gröna grillrecept.

Gågatan var bred, men teammedlemmarna placerade sig strategiskt så att ingen skulle kunna missa dessa fina receptfoldrar! Så tog de också slut under eftermiddagen, och vi fortsatte dela ut annat material med lika god framgång. 1500 recept lämnade vi i Jönköping. God grön grillsommar önskar Djurens Rätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback