14 juni: Djurens Rätt intar Where The Action Is!

Det var med glädje vi kom till festivalen Where The Action Is (WTAI) på Stora Skuggan som ligger vid Stockholms Universitet. Vädret var strålande och solen sken på oss. Portarna slogs upp klockan 12.00 och besökarna strömmade in på festivalområdet som snabbt fylldes av mer än 20 000 personer! Alla, både vi och festivaldeltagarna, var på bra humör.

- Men vilka är det som står där... det är ju Djurens Rätt. Trion som representerade Djurens Rätt denna dag (Tina, Jessica och Kristofer) väntade med spänning på de diskussioner vi skulle ha. När stora moln intog området undrade vi hur det skulle gå. När regnet väl kom märkte vi det inte eftersom vi pratade om djurrätt, Djurens Rätt och om vår syn på hur vi vill ha ett samhälle som inte förtrycker djur. Vi delade ut våra härliga midsommarrecept och vår senaste folder "Hjälp djuren i Kina" som beskriver hur situationen ser ut för djuren i Kina - där en djurskyddslag inte ens existerar.



två nya medlemmar på WTAI
Här är två nya glada medlemmar. Du hittar t-shirten där Nemi säger ifrån i Djurens Rätts shop.

När WTAI var slut packade vi ihop och var väldigt nöjda med dagen. Vi hade helt slut på receptfoldrar, haft väldigt många bra samtal och blivit väl bemötta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback