11 juni: Djurrättsvindar på Stenungstorg

Det var friska vindar som mötte turnéteamet i Stenungsund, både vad gäller väder, teammedlemmar och besökare. Våra superduktiga volontärer Frida och Sonja gjorde sin sommardebut idag, Frida trivdes bra med Rävmond och Sonja delade ut recept i en väldig fart. Det märktes tydligt att Stenungsundsborna är intresserade av djurrätt, vi hade många samtal med engagerade besökare i köpcentret vid havet. Det var många olika sorters samtal, bland annat ett väldigt långt filosofiskt samtal med en man som när han gick tackade och sa att han lärt sig mycket nytt. Djurrättsfilosofin är så enkel i grunden, men väldigt spännande att ta del av för de som är nya på området.

080611 | Stenungsund | Foto: Anna Hallin

Vi fick också många glada tack från de som fick ta emot våra goda grillrecept*. De är verkligen uppskattade. Rävmond var som vanligt flitig med ballongerna, och fick många härliga kramar från de yngre besökarna. Även Anna fick en bamsekram av en femåring som blev jätteglad för sin ballong, och ännu gladare över receptfoldern han fick strax därefter. Kanske en blivande kock? Vi lämnade Stenungsund trötta, men oerhört nöjda. Tack Stenungsund för en fin dag!

080611 | Stenungsund | Foto: Anna Hallin

* Glöm inte att du också kan hjälpa oss att sprida våra helvegetariska recept nu i sommar. Beställ vårt sommarkampanjpaket - helt gratis - genom att klicka här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback