Sommarturnéns tre första stopp i Uppsala!

Tre helger i rad har sommarturnén besökt Uppsala.

  

Söndagen den 18 maj fanns vi på plats ute på Hågaby marknad med ett fulladdat infobord. Vädrets makter, regn, rusk och kyla gjorde dock att den planerade tvådagarsmarknaden kortades ner till ett endagsarrangemang. Vi behövde aldrig resa tältet utan hela arrangemanget flyttades inomhus. De nya kokböckerna som vi premiärvisade för Uppsalapubliken blev en stor succé, 9 böcker såldes.


image191


Helgen därpå, 24-25 maj, fanns sommarturnén på plats under Uppsalas Pridefestival med stort tält. Lokalavdelningen delade ut massor av foldrar, sålde och delade ut rockmärken. Naturligtvis fanns även den nya kokboken och t-shirts i tältet till försäljning. Mycket uppskattade var våra nybakta vegankakor samt våra härliga nygjorda vegansmörgåsar med hommus eller olivröra.


I förrgår, söndag 1 juni, besökte sommarturnén Uppsalas största lopp- och prylmarknad ute vid Ulva kvarn under sju timmar. Infobord var som vanligt fulladdat med material. Det blev en hellyckad dag i solskenet.

Vi hade besök i stort sett hela tiden vid bordet och fick ut massor av infomaterial, bl a ca 1 200 ex av "Grillat, Grönt & Gott" och ca 500 "Vägen till Vegoland". När kvällen kom var vi en aning slitna men väldigt nöjda med dagen.


Nu gör Uppsalaavdelningen en liten återhämtningspaus för att återigen hälsa sommarturnén välkommen tillbaka till stan den 16-19 juni när avdelningen kommer att finnas på plats i Uppsala Konsert & Kongress där Uppsala kommun och Kultur i Länet bjuder in ungdom från Sveriges alla hörn för att visa upp sin kultur för varandra och alla Uppsalabor till en Riksfestival för UKM (Ung Kultur Möts).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback