1 maj: Nu är det igång!

image172

I torsdags var det dags. Smygstart av sommarturnén. Folkborgen i Norrköping var platsen och Djurens Rätts lokalavdelning hade ordnat fina platser både inne på området och strax utanför grindarna. Besökare kom och gick i en strid ström och de tio Djurens Rätt-aktiva som var på plats hade fullt upp. Allas vår favoriträv Rävmond gjorde ett besök och delade ut både ballonger och tidningen Rädda Djuren till hundratalet barn. Men mest populärt verkade det ändå vara att få Rävmond-kram förevigad med mobilkameran.

Det var också premiärdags för vår nya receptfolder "Grillat, grönt & gott". Närmare 1 000 av besökarna fick med sig lite inspiration till grönare och godare grillkvällar i sommar. Inom kort kommer den att gå att ladda ned eller beställa (gratis!) via www.djurensratt.se. Håll utkik!

Molle från barnprogrammet Lattjo Lajban vevade ned bilrutan och frågade Anahita om vägen till scenen. Det visste vi inte, men vi kunde åtminstone erbjuda lite djurrättsinformation.

Regnet låg i luften, men höll sig tacksamt nog borta. Tack alla trevliga norrköpingsbor och varmt välkomna säger vi till er som valde att bli medlemmar i Djurens Rätt. Varje ny medlem i Djurens Rätt ger djuren ytterligare en röst!

Fem timmar utomhus i friska luften var mer ansträngande än vi hade kunnat ana. Lite ringrostiga är vi allt, men snart så, då har vi ångan uppe. Och då kommer vi att ta Sverige och sommaren med storm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback