Träffa oss på Silverstein x 2 och på Yeah!

Snabba ryck nu. Ju mer vi har inbokat desto fler grejer poppar det upp. Turnéplanen har uppdaterats och fler datum är adderade. Känns sweet!

1) Rockgänget Silverstein hälsar på i Sverige och Djurens Rätt är på plats vid deras konserter Sverige, i Göteborg och Stockholm. Lyssna gärna på dessa vegokanadicker på www.myspace.com/silverstein

2) Sedan kommer vårt vita, fina infotält att finnas på plats i Örebro nu till helgen. Festivalen Yeah! går av stapeln och ingen festival med självaktning får sakna djurrättsinformation. Juh. Mer info om Yeah! hittar du på deras hemsida.
 
3) Och sedan har vi ju Blackmore's Night. Självklart ska Djurens Rätt finnas med när detta rockens svar på Robin Hood landar i Sverige. När hade konsertställen som Lorensberg i Göteborg och Göta Lejon i Stockholm senast finbesök av Djurens Rätt? Det var ett tag sedan, men nu är det dags!

Missa inte att du själv kan vara med och hjälpa djuren i sommar. Beställ vårt sommarkampanjpaket, laddat med receptfoldrar och andra bra grejer som du kan sprida i takt med att grillsäsongen närmar sig. Maila namn, adress och mobilnummer till [email protected], så skickar vi dig ett flott kampanjpaket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback