30 juli: Turbofart i Borås stadspark!

Den här gången ska jag inte inleda med att klaga på vädret, fast det var ju ganska blåsigt ändå.... Som sagt allt gick jättefort! Fy va duktiga volentärer som var med idag, ned och upp plockning gick hur fort som helst! Vi fick pratat med nästan varenda människa som gick förbi, även fast vårt material så gott som var slut och det vi beställt inte kommit än, och det inte var speciellt mycket folk.


"Hej! Vill du har vegetariskt grillrecept?" - Linda

Vi fick mycket tid att diskutera med varandra om bland annat recept och annat trevligt. Vi fick till och med med tid över till att hjälpa våra kära grannar, som också är med i ur och skur, pannkakskyrkan att laga pannkakor.


Jonas står för första gången tillsammans med oss och hjälper till.



Likaså Aimee. Hittat något smarrigt i Min bästa kokbok?

Som tack för det fick vi baka våra egna, veganska, och även bjuda på dom till diverse människor som var intresserade. Det uppskattade dom verkligen! Som sagt, ingen lång stund blev det idag då det var ganska många volontärer som låg hemma och vart inte riktigt krya. Många av oss som vart där hade dessutom bråttom iväg till annat vid tiotiden, men vad säger man, kvalitétstid!!! Pannkakskyrkan fick även recept på veganska pannkakor och tips på vad man använder istället för animaliska produkter.


Matilda står tillsamms med pannkaks kyrkan.


Och li
te avslutande bilder på våra kära volentärer...


Som gluffsar i sig veganska pannkakor med bananer. Mmmums!

Å till sist var det dags för oss att få ha lite trevligt och äta gott med! Det var allt från Borås denna gång! Höres igen nästa vecka, då det förövrigt är sista sommartorsdagen. Ha det fin fint!

Text: Kristoffer Truedsson
Foto: Kristoffer Truedsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback