2 juli: En dag i djurvänliga Halmstad

Vi möttes trötta vid centralstationen klockan åtta på morgonen och hoppade direkt in i bilen och körde mot Halmstad. Väl på väg kändes det som att alla tre piggnade till och vi började snacka djurrätt. Det kändes redan då som att det skulle bli en bra dag! Jag tror det berodde dels på vädret, och dels på att det var en peppad stämning i turnébilen. Tiden gick fort kändes det som, fastän det tog en och en halv timme, och vi kom till slut fram till den fina staden Halmstad där Elisie anslöt från Mellbystrand.


Två glada besökare poserar glatt i infotältet!

Direkt efter att vi hade satt upp tältet, och fortfarande höll på att fixa i ordning resten, kom det fram en kvinna till oss. Hon berättade att hon var medlem och talade om för oss vilket bra och viktigt jobb vi gör (!) och hon var inte den enda som berättade hur mycket de uppskattar det vi gör och hur bra de tycker att vi är! Det var trevligt att höra.


Damerna på första bilden var inte de enda som ville posera med Djurens Rätt. När vi skulle ta en bild på de tjusiga djurrättarna (Elisie, Lova och Rebecca), dök det upp några fler som ville vara med... (se nästa bild).

Dagen fortsatte bra, men varm, och jag fick intrycket av att Halmstadfolket är ganska djurrättsintresserade och trevliga över lag. Nästan alla ville ha vår receptfolder Grillat grönt & gott, och många ville prata och veta med. Vi delade ut ett par hundra stycken receptfoldrar till Halmstadborna, och några av dem ville också bli medlemmar.


...två glada Halmstadherrar! Inte bara får man recept hos Djurens Rätt, man blir även fotograferad. Nice!

Sammanfattningsvis, en riktigt bra, lyckad och trevlig dag med Djurens Rätt i den soliga staden Halmstad.

Text: Lova Sörman Laurien, foto: Anna Hallin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback