8 juli: Hultsfredsfestivalen Dag 1: "Dundersuccé!"

Vilken KICKSTART på vad som kanske blir Djurens Rätts bästa festivalstopp hittills! Intresset för djurrättsfrågorna har varit fullständigt överväldigande! Spikar i fötterna, geggiga skor, kyla, hesa röster och skyfall har inte på långa vägar sänkt vår volontärarbetsglädje.


Gårdagen ägnades åt tältuppsättning, affischering, banderolluppsättning, förberedelser i turnétältet (inklusive en hel del tröj-inplastning) och lappuppsättning i bajamajorna (ALLA som besöker en bajamaja får på så sätt känna efter hur trångt och tråkigt en 90-kilos gris eller 24 kycklingar kan ha det under hela sina liv, på en så liten yta).

Efter några timmars sömn satte det hårda, men ack så roliga, arbetet igång. Vi var först på plats av alla organisationer på festivalområdet, redo att sprida djurrättsbudskapet i våra snygga t-shirts!


Dagen har gått i flygande fart och i bagaget har vi nu en hel del intressanta diskussioner, nya bekantskaper, hundratals namnunderskrifter mot långa djurtransporter och dessutom hela 64 nya medlemmar, varav 58 Djurfaddrar! Vilket team, säger vi bara!

Med all denna positiva energi vi har samlat på oss, i kombination med festivalbesökarnas positiva inställning till våra frågor, kan det inte bli annat än succé resten av veckan heller!

Nej, nu ska vi ta och kolla in Franz Ferdinand och Kings of Leon! Vi hörs senare!

Text: Zofia Nordqvist, Lise Johnsson och resten av Hultsfred-teamet





Kampanjarbetet i full lgång!


Festivalbesökare skriver på för ett förbud mot långa djurtransporter.






Foto: Anna-Maria Marklund


Kommentarer
Postat av: Liv

Ååå! Ni är bara helt underbara! Så bra jobbat!! Heja heja!! :)

2009-07-09 @ 16:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback