16 juli: Di Leva livar upp Borås

Sommartorsdag i Borås igen. Och inte vilken som helst, DiLevakäll! Vi gjorde vårt bästa för att ordna med en påhälsning vid tältet av denne sympatiske man men han hade nog annat att stå i.

 

Infobordet är uppe och nu är det dags för lite taktisk planering.

Vädret, som nu mer och mer börjar likna det trygga, stadigt ostadiga väder vi är vana vid i Borås svek inte idag heller. Dock blev det helt okej framåt kvällen. Med kvällen kom också folket, men trycket var inte särskilt högt idag och den där riktiga anstormningen uteblev. Vi hade visserligen konkurrens av någon fotbollsmatch på arenan så det kan ju förklara saken.

 

 


 

 

Vi trogna volontärer deppade ju inte för det utan ångade på och värvade inte mindre än fem nya djurfaddrar! Ett par 8hour-listor fylldes också, samt en Rädda-kajorna-i-Borås-lista. Lite fjuttigt tycker jag allt men många verkade förvånansvärt negativt inställda till stadens kajor. Så det blev lite diskussion kring just detta, som dessvärre vid ett par tillfällen resulterade i sura besökare och några kastade glåpord. Lite tråkigt.

 

 

 

Blunda alla barn! Det är inte som det ser ut. ... Dessvärre i verkligheten.

 

 

Kajnin är alltid en fascinerande varelse.

 

 

Sen dog det en stund och folket tycktes som bortblåsta. Men, godmodiga som vi ju är tog vi nya tag och plockade fram vårt hemliga vapen Kajnin, som gjorde ett snabbt appearence och gjorde både oss, stora och små människor glada.

Kvällen flöt på i hyfsat stadigt tempo och vi delade ut recept, ballonger och vegetariska startkit. Vi svarade på en rad nya underliga frågor, stötte i vanlig ordning på svårflörtade skeptiker, blev påhejade av en tant och gick i skift för att se DiLeva på torget. Helt okej kväll. Bra jobbat av oss!



På´t på torsdag igen kamrater!

 

Text: Sofia Andersson

Foto: Alla (tror jag)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback