2 juli: Sundsvalls Heta Gatufest!

DET ÄR SÅ VARMT!

Vädret är stekande, men värmen är även symbolisk för människorna och känslan här på festivalen!

Igår lyckades vi samla in en hel drös med 8hours-listor och en hel drös med nya medlemmar! Idag är det en ny dag, och den kunde inte ha börjat bättre. Bara en stund efter att tältet var öppnat kom två själar fram och blev Djurfaddrar. Fantastisk start!

Dagens första händelse; Två fina djurfaddrar!
Camilla är Köngen (som vi säger i Sundsvall) på att ordna nya Djurfaddrar!

Än är det många timmar kvar av dagen och nu har vi fått förstärkning från både Hudiksvall och Ö-vik!
Tillsammans kommer vi ta Sundsvall med storm de kommande dagarna!

Vår tältplats är bra placerad mitt i en korsning, typ brevid scen 2 (numera kallad Himlabadet), mycket folk går förbi och om inte kommer fram så i alla fall noterar att vi finns! Har märkt av en hel del återkommande ansikten, människor man sett gå förbi och senare vågat sig fram.  De flesta tackar vänligt när man ger dem grillrecepten! Glädje!

Camilla har fixat ett fantastiskt sammarbete med The Body Shop här i Sundsvall. Alla som blir Djurfaddrar får en duschtvål från dem (eller en tröja från oss!). Vi delar också ut gratisprov på deras Body Butter. Folk gillar det, folk gillar oss.

Jiha!
Bli Djurfadder och få en duschkräm från The Body Shop!!!

Några nedlåtande toner har vi dock fått höra... Igår råkade Hannah ut för en "Vegetariska grillrecept, jatack, eller jaha, Djurens Rätt... Er har jag lite eksem mot. Det var väl det där med minkarna va..."
ÅHNEJ! Tråkigt! Men man kan nog vänta sig minst en sån per stopp!

Idag fick jag en "Men djur är ju till för att ätas!?". Kan vara lite svårt att tackla ett sånt (ursäkta mig) dumt påstående. Men som sagt, vi har fått massor av 8hours-påskrifter och flera nya medlemmar - även idag!  Folk kommer grilla vego hela sommaren! Folk kommer personligen åka till Bryssel och protestera! Folk kommer bli miljonfaddrar!

Nu ska jag springa tillbaka till tältet och dela ut... något! Vilket fantastiskt material vi har! Alla som varit med och fixat ihop något litet hörn på någon liten folder; Jag älskar er!

På återläsande!

puss och kram
från heta Sundsvall

Text & foto: Sara-Maria Westerlund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback