12-13 juni: Punk, veganmat och pepp!


Otroligt modernt. Det mobila kontoret i förgrunden, med flygbladsverkstad, och vårt fina tält i bakgrunden.

Superglada och peppade volontärer slog upp tältet på vad som visade sig vara ett kanonläge. Det resulterade i att i princip ingen festivalbesökare kan ha missat oss. Festivalen serverade (nästan) bara vegankäk, så det var kanske inte så konstigt att mänga redan var veggisar och veganer. Resten hjälpte vi såklart på vägen mot vegoland med tips, råd och bra broschyrer. Lite imponerad måste man ändå bli på hur vissa fick diskussioner om djurrätt att landa en bra bit från ämnet, men det kanske blir så när man druckit mycket av annat än hallonsaft... Men de flesta kom med frågor och synpunkter som ledde in på roliga och intressanta diskussioner som gjorde att vi i teamet lärde oss nya saker.



Elisie peppar för våra 8hours-listor!


När regnet höll sig borta åkte namnlistorna fram och att få dem fyllda var inga problem!

Vi blev filmade och intervjuade av ett trevligt gäng som håller på med en film om DIY-scenen. Om ett-två år får vi se om vi kommer ut ur klipprummet levande. Inte varje dag vi intervjuas på engelska!


Exceptionellt roligt var att bandet Sista Sekunden promotade Djurens Rätt under sin konsert och att vi kunde erbjuda deras snygga t-shirts som ett litet tack till nya Djurfaddrar. Tack Sista Sekunden för att ni drog schysst folk till vårt tält och att ni själva var så glada. Och tack till de fantastiska arrangörerna av Punk Illegal för ett kanonarrangemang. Vi är glada att vi fick vara med och bidra från vårt håll till två fina festivaldagar!


Peppvegokramar till alla!


Text: Elisie Jonsson
Bild: Anna Hallin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback