22 juni: Peace & Love, måndagen!

NU har vi spenderat vår första dag i Borlänge och Peace and love. Vi satte fast vårt fina tält i backen igårkväll och idag entrade vi med solsken i nacken! Tyvärr var det lugnare på första festivaldagen än vad vi hade hoppats på. Temadagarna är mån-tis-ons innan alla scener sätts i gungning på riktigt på torsdag såsom vi har förstått nu =)

Men vi hade en fin dag och fick en perfekt plats under en stor vacker ek som skänkt oss skugga (skönt!) och dessutom står vi allra närmast stadsentrén vilket är ett toppenläge att vara placerad på!

Vi har haft en bra dag med många, många, många samtal om man ser till hur pass lite människor som var i rullning på festivalens invigning. Bland annat stods det och diskuterades om fiskarnas leverne med en glatt intresserad fiskare. Han förklarade att han hade en kompis som var vegetarian och som ville att han skulle sluta fiska. Han köpte fiskrapporten och skulle läsa den under dagen och sen återkomma till oss under veckan för att troligen bli medlem. Inte dåligt! Han höll hårt om fiskrapporten "Under ytan" när han gick därifrån och sa glatt att han nu skulle se ifall hans kompis argument emot fiskindustrin verkligen stämde!

Alla våra utställargrannar gav upp många långa timmar innan oss, men vi gav oss inte utan höll vårt tält öppet. Dagen slutade dessutom med att tre nya Djurfaddrar tillkom och en hel del pins lämnade våra lådor och fick nya ägare, samt ett defenitivt igenkännande av att ha nått typ alla som var där under dagen. Tack snygga flagga och trottoarpratare, inte för att vara skadeglad men ingen av våra grannar hade såna snygga grejjer med sig - vi tog över gräsplätten vi stod på!

Idag kommer inga kort tyvärr, men desto bättre lovar jag massa (!) snygga kort i morgondagens blogg!

Nu blir det sova, men tills dess peppa för imorgon!

Text: Suss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback