27 augusti: Studentorsdag i Borås

Tjao! Då var det dags för sista turnéstoppet i Borås. Det är Borås "studenttorsdag" som liknar de vanliga sommartorsdagarna men är mer riktade till studenterna med endast evenemang på Stora Torget. Vi hade en fin och lugn kväll med härligt väder. Och så får vi inte glömma att nämna ljudet av många fotbollsentusiaster som samlades i stan. Dock inte så många besökare i Stadsparken, vilket sannolikt helt enkelt berodde på avsaknad av aktiviteter i parken, som andra sommartorsdagar.



Kristoffer och Linda tar väl hand om alla besökare,
även om de var få...


Vi delade till slut upp oss i två grupper varav en stannade kvar och en gick in mot torget där Miss Lee skulle spela. Vi fick chansen att samla många påskrifter på 8hours och dela ut en hel del vegorecepet. Hälsokostbutiker var också en höjdare då vi fick möjlighet att lämna en tjockare bunt av recept till personalen. Har tidigare i Borås även fått tillåtelse att lämna namninsamlingar på kundbordet i en av butikerna. Hälsokostbutiker är med andra ord ett hett tipps till andra lokalorganisationer att prova. ;) Så passade självklart utegruppen på att köpa ett par falafelrullar på vägen tillbaka till infotältet. Mums!!


Kristoffers snygga design på infobordet. =)



Dags för att packa ner materialet för ikväll och för hela sommarturnén.


I övrigt var det en hel lugn kväll med en lugnt tempo från vårn sida. Men än är det inte slut för Djurens Rätts lokalorganisation i Borås. Till hösten fortsätter vi med vår verksamhet med start från 9 sept. Hoppas vi ses alla som har hjälpt till under sommarturnén från Borås. Det har varit ett stort privileum att få vara djurens röst tillsammans med alla glada och härliga volontärer! =) Ett stort beröm till er alla!!

Text: Alexader Thorander
Foto: Alexander Thorander, Kristoffer Truedsson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback