28-29/8: Popaganda

Så....dags för sommarturnéns allra sista turnéstopp: Popaganda på Eriksdalsbadet.

Först av allt vill jag uttala min oerhörda uppskattning av denna festival: hur fränt är det inte att lägga en festival på ett bad? Där tillåts besökarna bada (på festivalområdet!), mitt inne i centrala Stockholm. Att lägga en festival mitt på Söder är ju en toppenidé då människor väldigt enkelt kan ta sig till och från festivalområdet, men samtidigt erhålla den äkta festivalkänslan med langos och bajamajor!


Vår placering på Popaganda. Under dagstid var det ju inga problem med mörker.

- Vi fick tyvärr tyvärr tyvärr en mycket trist plats, helt ensamma i ett hört utan någon belysning.
Man får vid såna tillfällen satsa ännu mer på att gå runt på området och dela ut flyers och presentera vart vårt tält står. Efter ett tag blir det då rusningstrafik mellan scenerna och vårt fina Djurens Rätt tält!
Vi fick under dessa "rusningar" träffa på en hel del glatt och positivt folk som mer än gärna ville bli medlemmar eller stötta djuren genom inköp av snygga t-shirts och balla pins.
I övrigt fick vi otroligt många protestlistor ifyllda och tidningar utdelade då vi gick omkring och hälsade på folk ute på området!


Besök i tältet av intresserad, kanske framtida aktiv (?), festivalbesökare.


Så var det dags att säga adjö till sommarturnén med ett sista fint stopp med positiva och öppna festivabesökare och ett fint väder utan blåst och regn!


David och Jonas kämpar på med att packa ner turnékitet.

- Vi hörs igen och förhoppningsvis ses vi ute på vägarna. Kom ihåg att du kan anmäla dig som aktiv och som turnévolontär inför nästa år på www.djurensratt.se och www.summerofliberation.se !!! =)

Text: Susanne Westerlund
Foto: Jonas Eilertsen, Susanne Westerlund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback